Vores rammer

Vores belliggenhed:

Nybøl ligger i et "smørhul" hvor tilkørselsmulighederne er rigtig gode fra flere omkringliggende byer, især Broager, Gråsten, Adsbøl, V.Sottrup m.fl. 

 Vi bor 2 minutters kørsel fra afkørsel 12 (V.Sottrup/Nybøl) som giver forældre mulighed for nemt at smutte ind forbi os, til og fra arbejde. 

​Vores hus ligger på Ladegaardsvej hvor tilkørsesforholdene er super fine. Man kan køre lige forbi og skal ikke vende eller lign. for at komme videre.

Indendørs

Huset:

Indendørs har vi et stort og lyst legeværelse på 25 m2 - Det er indrettet så der er mest mulig gulvplads og så har vi et stort vægskab hvor vi hver dag finder det legetøj frem som børnene vil lege med.

Ud over legeværelset har vi en lys gang hvor børnene kan se ud i haven.

Køkkenet er også til fri afbenyttelse og her laver vi motorikbaner og hule under spisebordet.

I vores store bryggers er der super god plads til alle børn når vi skal have overtøj på og børnenes garderobe, ekstra tøj og pusleplads er der også i bryggerset.

Ialt har børnene ca 75 m2. at boltre sig på indendørs.

Efter totalrenovering i 2004, har vi gulvvarme i alle rum og rengøringsvenlig indretning og ingen gulvtæpper.

Udendørs

En verden af muligheder

Udenfor har vi "børnehaven". Der har vi et stort legetårn med legehus, balkon, repos med kikkert og ror. Der er en stor rutschebane og hule indenunder.

I forlængelse at legetårnet har vi gynge muligheder med babygynger, alm gynger og sansegynge, som kan skiftes ud efter behov.

vi har en lille motorik bakke som vi bruger til mange forskellige motorik aktiviteter, og vores træstubbe bliver flittig brugt af både store og små.

Vi har et stort fliseareal med stor sandkasse på 5 m2 med legekøkken. 

For et par år siden renoverede vi hele vores have og det gav et meget stort flise areal til børnene, hvor de kan lege og på stien rundt i hele haven kan der køres ræs med motorcyklerne.

Udenfor bor vores kanin Futte. 

Vi har en masse "løse" legeredskaber som vi finder frem og flytter rundt med, så der altid er noget nyt og spændende at lave i haven.

I Naturens ånd arbejder vi ud fra: "fra jord til bord" og udnytter de muligheder vi har i vores have til, at plante og så forskellige planter og afgrøder. Børnene er med til, at så og spire, og passe planterne og senere høster og spiser vi afgrøderne. 

Omgivelserne

Lokale muligheder

I Nybøl har vi mange forskellige udflugtsmuligheder, og når vi traver hjemmefra har det altid et formål; nemlig at vi skal ud at opleve noget.  

Vores beliggenhed er rigtig god i forhold til vores udflugtsmål som alle er lige i nærheden. Vi har blandt andet sportspladsen og hoppepuden liggende lige ovre på den anden side af vejen.

Vi har 10 minutter til nærmeste skov og mulighed for at gå ture i alle retninger

Hverdags aktiviteter uden for huset kan være:

 • Skoven ved Stenderup kirkebakke.
 • Sportspladsen.
 • Hoppepuden.
 • "Nøffel skov"

 

når vi skal længere væk....

Vi har også mulighed for at køre på længere ture i vores bil. Vi har autostole til 5 børn. 

 • Biblioteker
 • Legepladser
 • Strande
 • Større skove
 • Besøge andre pasningsordninger
 • Heldagsture med middagslur i det blå
 • Fødselsdage ved vennerne
 • Børnehave besøg​